Klub mladih IDS-a Liburnije

ponedjeljak, 11.05.2009.

Obilježena je 5. obljetnica osnutka KM IDS-a Liburnije

U petak, 08.05.2009 u domu "Liburnija" u Voloskom održana je redovna izvještajna skupština te je svečano obilježeno 5 godina djelovanja Kluba mladih IDS-a Liburnije.
Skupu su se na početku obratili bivši predsjednici KM IDS-a Liburnije Ernie Gigante Dešković i Darko Starčić te predsjednik Zajednice podružnica IDS-a Liburnije Eduard Grizilo.
Skup je pozdravio predsjednik Kluba mladih IDS-a Marin Grgeta koji je u svom obraćanju pohvalio rad liburnijske podružnice i spomenuo da je uz podružnicu s poreštine naša najaktivnija te treća najbrojnija.
O kronologiji nastanka ideje o osnivanju i samim počecima djelovanja govorio je pokretač i jedan od osnivača KM na ovim prostorima Marin Starčić. Napomenuo je da je Klub mladih postao najjača, najbrojnija i najaktivnija mladež neke stranke čije članstvo je usporedno sa brojem članova prije pet godina poraslo za sedam puta te se taj trend nastavlja.
Aktualna predsjednica Kluba mladih IDS-a Liburnije Korana Kraguljac predstavila je kao powerpoint prezentaciju sve dosadašnje akcije Kluba mladih, predstavila KM kao svojevrstan "inkubator" mladih političara koji je umnogome pomogao da članovi KM danas zauzimaju mnoge odgovorne pozicije u svojim podružnicama te zauzimaju visoka mjesta na listama za predstojeće lokalne izbore i daju dva zamjenika gradonačelnika/načelnika iz redova IDS-a. Na kraju su predstavljeni planovi rada u narednom razdoblju te se je uputio poziv članovima i gostima da podrže naše kandidate na predstojećim lokalnim izborima.

- 09:31 - Komentari (0) - Isprintaj - #