Klub mladih IDS-a Liburnije

subota, 05.01.2008.

3. Liburnijski malonogometni maškarani turnir posvećen je maloj Lauri

Odlukom Predsjedništva KM IDS-a Liburnije ovogodišnji malonogometni maškarani turnir imat će kao i lani humanitarnu notu kada su se prikupljala sredstva za studente slabijeg imovinskog stanja. Ove godine sredstva prikupljena organizacijom turnira (donacije, sponzorstva) namijenjena su pomoći u liječenju dvogodišnje djevojčice Laure Prtenjača iz Opatije te će umjesto plaćanja ulaza posjetitelji moći donirati određena sredstva za akciju «Pomozimo maloj Lauri da prohoda».
Laura Prtenjača je dvogodišnja djevojčica iz Opatije koja je rođena u šestom mjesecu trudnoće i kojoj je dijagnosticirana tetraparesis spastica, odnosno smetnje u razvoju tetiva zbog čega ne može hodati. Jedini način da se izliječi su tretmani koji se provode na Cipru. Svaki tretman košta oko 20.000 kn, a djevojčici će biti potrebno 3-6 takvih tretmana. Majka Jagoda je samohrana majka te financijski nije u mogućnosti podnijeti takav izdatak.

Ovim putem pozivamo sve koji su u mogućnosti poduprijeti ovu akciju da uplate izvrše na žiro račun suorganizatora turnira MNK Kvarner kod Zagrebačke banke br. 2360000 – 1101711421 ili direktno na žiro-račun majke Jagode Prtenjača - OTP banka br. žiro računa 2407000-3102822649.
Svi donatori, ukoliko žele, biti će objavljeni na plakatu turnira te imaju pravo na isticanje propagandnih materijala u dvorani.

Ovim putem pozivamo sve zainteresirane da svojim donacijama i posjetom turniru koji će se održati 19.siječnja 2008 g. u dvorani Gorovo u Opatiji podupru ovu humanitarnu akciju.

Image Hosted by ImageShack.us

- 08:12 - Komentari (0) - Isprintaj - #