Klub mladih IDS-a Liburnije

četvrtak, 31.07.2008.

Odgovor KM IDS-a Liburnije g. Riccardu Staraju na reagiranje oko organizacije turnira u Sv. Petru

Dana 17.07. člankom u Novom Listu g. Riccardo Staraj iznio je niz neistinitih informacija oko organizacije turnira u Sv. Petru koji drugu godinu za redom organizira KM IDS-a Liburnije i MNK Kvarner iz Matulja, a kojim se je pokušao aktualizirati problem nedovršenog igrališta u Sv. Petru čija izgradnja traje već četiri godine.
Povod reagiranju bio je benigan tekst o izvještaju s turnira objavljen u Novom Listu 10.07.2008 g. G. Staraj se iz nepoznatih razloga postavio kao glasnogovornik i odvjetnik općine Mošćenička Draga koja nije bila u stanju završiti investiciju od oko 100.000 kn u četiri godine, a u kojoj sadržaji za mlade doslovno ne postoje. Neki općinari su se spomenutim člankom našli uvrijeđeni jer ih je valjda trgnuo iz zimskog sna pa su brže bolje našli osobu koja bi u njihovo ime trebala ispraviti "nepravdu".
Klub mladih će se i dalje zalagati za boljitak mladih na liburnijskom području te akcijama i ukazivanjem na probleme poticati društveni život mladih bez obzira na reakcije lokalnih vlasti.

Reagiranje - R. Staraj, NL 17.07.2008 (klikni na sliku za povećanje)

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Odgovor na reagiranje - KM IDS-a Liburnije, NL 31.07.2008 (klikni na sliku za povećanje)

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Napomena: prvi tekst o obavijesti (10.07.) o turniru je u postu ispod

- 10:15 - Komentari (0) - Isprintaj - #