Klub mladih IDS-a Liburnije

srijeda, 14.02.2007.

Dodjela jednokratne financijske potpore liburnijskim studentima

Jučer, 13.02.2007 g. je pod geslom "Ulaganje u znanje je najisplativija investicija" u stranačkim prostorijama u Opatiji dodjeljena jednokratna financijska potpora liburnijskim studentima.
Sredstva su prikupljena u akciji "mladi za mlade" koja je održana tijekom 2. liburnijskog malonogometnog maškaranog turnira gdje su građani umjesto kupnje ulaznice mogli donirati sredstva za humanitarnu akciju. Akcijom je prikupljeno 1.464,00 kn. U "fond" za dodjelu potpora ušao je i dio financijskih sredstava prikupljenih od sponzora, a ostao je kada su se podmirili troškovi organizacije turnira. Na taj način skupljeno je još 1.498,00 kn.

"Ček" na 1.000,00 kn dodjeljen je po jednom studentu/ici iz Opatije, Lovrana i Matulja. Potpore su dobili studenti koji su bili prvi ispod crte na gradskoj i općinskim listama za dodjelu stipendija, po socijalnom kriteriju.

KM IDS-a Liburnije će se i dalje zalagati za veću socijalnu osjetljivost prema učeničkoj i studentskoj populaciji u Gradu Opatiji i liburnijskim općinama jer smatramo da obrazovanje ne smije biti privilegija imućnih.

Još jednom se zahvaljujemo svima koji su svojim zalaganjem pridonijeli da turnir i humanitarna akcija uspiju organizirati i provesti.
Također se zahvaljujemo svim sponzorima bez kojih ova akcija ne bi mogla biti održana.

Članak iz Novog Lista (klikni na sliku za povećanje)

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

- 07:56 - Komentari (0) - Isprintaj - #