Klub mladih IDS-a Liburnije

ponedjeljak, 14.01.2008.

3. Liburnijski malonogometni maškarani turnir

Klub mladih IDS-a Liburnije i malonogometni klub «Kvarner» Matulji pozivaju sve građane i zaljubljenike u sport i maškare da posjete 3. Liburnijski maškarani malonogometni turnir “Opatija 2008”.
Turnir će se održati u subotu 19.01.2008 godine u dvorani «Gorovo» u Opatiji. U 8.30h započinje međunarodni maškarani turnir za djecu rođenu poslije 1999 godine, a u 13.00h počinje turnir seniora.
Ulaz u dvoranu na dan turnira se ne naplaćuje već posjetitelji mogu donirati iznos namijenjen humanitarnoj akciji «Pomozimo maloj Lauri da prohoda» kojom će se prikupljati sredstva za dvogodišnju djevojčicu iz Opatije kojoj je potrebno liječenje na Cipru.

Dječji turnir:

Za dječji turnir prijave se ne primaju jer su ekipe koje sudjeluju već poznate. Vrijeme trajanja – dva poluvremena po 8 minuta. Ako dvije ekipe iz iste grupe imaju isti broj bodova u obzir se uzima međusobni susret, nakon toga presuđuje gol razlika, a ako i nakon toga ekipe budu poravnate pobjednika određuje ždrijeb. Uvjet za nastup je da svi igrači budu maškarani ili da nose neki detalj vezan za karneval (oslikano lice, obojana kosa i sl.). Sve ekipe će dobiti plaketu za uspomenu na nastup na turniru. Pravo nastupa imaju djeca 1999. godište ili mlađa.
Dječji turnir započinje u 8:30 i traje do 12:30 Učesnici će biti podjeljene u tri grupe po tri ekipe. Prvaci grupa razigravaju za prva tri mjesta. Za igru će se koristiti lopta „četvorka“. U polju nastupaju 5 igrača + golman.

Nastupaju sljedeće ekipe: MNK Kvarner Matulji, MNK Saller team Jušići, N.K. Opatija, MNK Kastav, NK Lovran, MNK Punat Krk, NK Slovenjgradec (SLO), NK Ilirska Bistrica (SLO), ŽNK Jackpot Rijeka (ili NK Opatija II).
Oko 12.30 h biti će podjela pehara i zahvalnica te biti proglašen najbolje maskirani sudionik.
Nakon proglašenja biti će svoj djeci podijeljene krafne i sokovi.

Seniorski turnir:

Kotizacija za prijavu iznosi 150 kn. Uvjet za sudjelovanje na turniru je da su članovi ekipa maškarani. Dresovi nisu dozvoljeni.
Na turniru učestvuje 18 ekipa. Učesnici će biti podijeljeni u 6 grupa po tri ekipe te igraju po sistemu "svatko sa svakim". Pobjednici grupa idu u polufinalno doigravanje. Pobjednici iz polufinalnoga doigravanja (tri ekipe) igraju finalno doigravanje "svatko sa svakim" te čine poredak od prvog do trećeg mjesta.
Ako dvije ekipe iz iste grupe imaju isti broj bodova u obzir se uzima međusobni susret, nakon toga presuđuje gol razlika, a ako i nakon toga ekipe budu poravnate pobjednika određuje ždrijeb.
U utakmicama po grupama igra se jedno poluvrijeme po 12 min. Polufinala i finale igraju se 2 x 8 min.
Igra se sa četiri igrača u polju + golman sa malonogometnom loptom (“četvorkom”). Seniorski maškarani turnir počinje u 13.00 h. Igra se po malonogometnim pravilima. Kašnjenje na utakmicu nije dozvoljeno te se u tom slučaju utakmica registrira 3:0 za protivničku ekipu.
Svaka ekipa poslije nakon ispadanja s turnira odnosno nakon posljednje utakmice ima osiguranu zakusku te piće u vrijednosti od 80 kn u opatijskoj Boćariji. Ekipama će bonovi za piće biti podijeljeni poslije zadnje utakmice.

Nagrade:

1. mjesto – pršut + 10 l vina + biska
2. mjesto – 10 kg kobasica + 10 l vina + medica
3. mjesto – 5 kg kobasica + 5 l vina + biska

Za tri prvoplasirane ekipe osigurani su pehari , a prvoplasirana ekipa dobiva i prijelazni pehar Turnira.
Dodijeliti će se posebna nagrada za najbolje odjevenu maškaranu grupu, nagrada za najbolje maškaranog sudionika te uručiti zahvalnice za sudjelovanje na turniru svim ekipama


Raspored utakmica i protivnika biti će proveden ždrijebom koji će se održati u Društvenom domu Lovran u Lovranu u srijedu 16.01.2008 g. s početkom u 19.30 h.

Nakon turnira biti će upriličena fešta za sve sudionike turnira uz harmoniku u boćariji “Opatija”.


REVIJALNA UTAKMICA

U 16.00. h (?) biti će odigrana revijalna utakmica ženskih ekipa.

Ovim putem zahvaljujemo se svim sponzorima, Gradu Opatiji, Općini Matulji, Dječjem vrtiću Matulji, liburnijskom IDS-u, te svim članovima KM IDS-a Liburnije i MNK Kvarner bez kojih ovaj turnir ne bi bilo moguće organizirati.

SPONZORSTVA


1. ICC Istarska Ciglana Cerovlje
2. Ugo Hoteli Opatija
3. Magros Opatija
4. Qiqo informatika Pula
5. Rona trade
6. Mariterm Matulji
7. Ribarnica Volosko
8. Oštarija Pod Učkun Lovran
9. Jadran projekt Rijeka
10. Pizzeria „Ružmarin“ Opatija
11. T-shirt centar „Vasanska“ Opatija
12. Restoran Aurora Veprinac
13. Pizzeria Delfino Lovran
14. Restaurant Galeb Ičići
15. Gostiona Istranka Opatija
16. Kroasana Opatija
17. Autotrolej
18. Cocktails band
19. Codis Pula
20. Radnik Opatija
21. TZ Ičići
22. TZ Matulji
23. Lovranski Pub
24. Boćarija Opatija
25. Boćarija Lovran
26. Boćarija Ika
27. Boćarija Poljane
28. Caffe bar „Morčić“ Opatija
29. Caffe bar „Tumpići“ Veprinac
30. Caffe bar „Barić“ Opatija
31. Caffe bar „Galija“ Opatija
32. Caffe bar „Calypso“ Ičići
33. Mesnica „Damir“ Matulji
34. Mesnica „Anđelo“ – Lovran
35. Mesnica „Jelačić“ Opatija
36. Vinarija Veralda
37. Sabina Uzelac
38. Grafički studio Buldog Lovran
39. IDS - DDI

Medijski pokrovitelj : Radio Maximum : 90,3 MHz

Posebno se zahvaljujemo poduzeću Coca-Cola Hrvatska.

Posjetite turnir i uživajte u izvedbama malih i velikih maškara te svojim prisustvom podržite tradiciju karnevalskih manifestacija ovih krajeva i humanitarnu akciju za pomoć maloj Lauri.
Hvala !

Živio pust !!!

Image Hosted by ImageShack.us

- 11:33 - Komentari (0) - Isprintaj - #