Klub mladih IDS-a Liburnije

četvrtak, 22.01.2009.

4. Liburnijski malonogometni maškarani turnir

Klub mladih IDS-a Liburnije i malonogometni klub «Kvarner» Matulji pozivaju sve građane i zaljubljenike u sport i maškare da posjete 4. Liburnijski maškarani malonogometni turnir “Opatija 2009”.
Turnir će se održati u subotu 24.01.2009 godine u dvorani «Gorovo» u Opatiji. U 8.30h započinje međunarodni maškarani turnir za djecu rođenu poslije 2000 godine, a u 13.00h počinje turnir seniora.
Ulaz u dvoranu na dan turnira se ne naplaćuje već posjetitelji mogu donirati iznos namijenjen humanitarnoj akciji «Olakšajmo život bolesnoj djeci» kojom će se prikupljati sredstva za Gordana i Ivanu Bužanić koji su teško bolesni, a čija familija je u nezavidnoj financijskoj situaciji.

Dječji turnir:

Za dječji turnir prijave se ne primaju jer su ekipe koje sudjeluju već poznate. Vrijeme trajanja – dva poluvremena po 8 minuta. Ako dvije ekipe iz iste grupe imaju isti broj bodova u obzir se uzima međusobni susret, nakon toga presuđuje gol razlika, a ako i nakon toga ekipe budu poravnate pobjednika određuje ždrijeb. Uvjet za nastup je da svi igrači budu maškarani ili da nose neki detalj vezan za karneval (oslikano lice, obojana kosa i sl.). Sve ekipe će dobiti plaketu za uspomenu na nastup na turniru. Pravo nastupa imaju djeca 2000. godište ili mlađa.
Dječji turnir započinje u 8:30 i traje do 12:30 Učesnici će biti podjeljene u tri grupe po tri ekipe. Prvaci grupa razigravaju za prva tri mjesta. Za igru će se koristiti lopta „četvorka“. U polju nastupaju 5 igrača + golman.

Oko 12.30 h biti će podjela pehara i zahvalnica te biti proglašen najbolje maskirani sudionik.
Nakon proglašenja biti će svoj djeci podijeljene krafne i sokovi.

Seniorski turnir:

Kotizacija za prijavu iznosi 250 kn. Uvjet za sudjelovanje na turniru je da su članovi ekipa maškarani. Dresovi nisu dozvoljeni.
Na turniru učestvuje 18 ekipa. Učesnici će biti podijeljeni u 6 grupa po tri ekipe te igraju po sistemu "svatko sa svakim". Pobjednici grupa idu u polufinalno doigravanje. Pobjednici iz polufinalnoga doigravanja (tri ekipe) igraju finalno doigravanje "svatko sa svakim" te čine poredak od prvog do trećeg mjesta.
Ako dvije ekipe iz iste grupe imaju isti broj bodova u obzir se uzima međusobni susret, nakon toga presuđuje gol razlika, a ako i nakon toga ekipe budu poravnate pobjednika određuje ždrijeb.
U utakmicama po grupama igra se jedno poluvrijeme po 12 min. Polufinala i finale igraju se 2 x 8 min.
Igra se sa četiri igrača u polju + golman sa malonogometnom loptom (“četvorkom”). Seniorski maškarani turnir počinje u 13.00 h. Igra se po malonogometnim pravilima. Kašnjenje na utakmicu nije dozvoljeno te se u tom slučaju utakmica registrira 3:0 za protivničku ekipu.
Svaka ekipa poslije nakon ispadanja s turnira odnosno nakon posljednje utakmice ima osiguranu zakusku te piće u vrijednosti od 100 kn u opatijskoj Boćariji. Ekipama će bonovi za piće biti podijeljeni poslije zadnje utakmice.

Nagrade:

1. mjesto – pršut + 10 l vina + medica
2. mjesto – panceta + 5 l vina + medica
3. mjesto – 10 kg kobasica + medica

Za tri prvoplasirane ekipe osigurani su pehari , a prvoplasirana ekipa dobiva i prijelazni pehar Turnira.
Dodijeliti će se posebna nagrada za najbolje odjevenu maškaranu grupu, nagrada za najbolje maškaranog sudionika te uručiti zahvalnice za sudjelovanje na turniru svim ekipama


Raspored utakmica i protivnika biti će proveden ždrijebom koji će se održati u Restaurantu Galeb u Ičićima u četvrtak 22.01.2008 g. s početkom u 18.00 h.

Nakon turnira biti će upriličena fešta za sve sudionike turnira uz harmoniku u boćariji “Opatija”.


REVIJALNA UTAKMICA

Oko 16.00. h biti će odigrana revijalna utakmica ženskih ekipa.

Ovim putem zahvaljujemo se svim sponzorima te svim članovima KM IDS-a Liburnije i MNK Kvarner bez kojih ovaj turnir ne bi bilo moguće organizirati.

Medijski pokrovitelji Radio Trsat, Pomorski radio Bakar, Kvarnerski radio, Kanal Ri

Posjetite turnir i uživajte u izvedbama malih i velikih maškara te svojim prisustvom podržite tradiciju karnevalskih manifestacija ovih krajeva i humanitarnu akciju za pomoć bratu isestri Bužanić.
Hvala !

Živio pust !!!

Image Hosted by ImageShack.us

- 10:17 - Komentari (0) - Isprintaj - #